İspanyol Suda Yarı Finalde Tarih Yapacak: Athenea ve Cludia Pina yoğun bir İsviçre Bury

feateous

New member
İspanyol Suda Yarı Finalde Tarih Yapacak: Athenea ve Cludia Pina yoğun bir İsviçre BuryInma LidnÖzel Berna (İsviçre)

Özel Gönderildi Berna (İsviçre)

Güncellenmiş 18 Temmuz Cuma 2025 –
23:17

İspanyol Ne kadar çabalarsa çalışsın, hayalini kimin kubbesini bulamıyor. Rakipler teoriyi rafine edebilir, hatta birkaç dakika boyunca mükemmelliğe kadar yürütebilir, ancak bu seçim Avrupa şampiyonu olarak yaşar ve Berna'da yaşayan en kötü senaryoda etkinleştirmek ve hayatta kalacak kaynaklara sahiptir. Sıkıştı ve sadece onu sallayabilirdi Athenea del Castillo ikinci bölüme aracılık etti. Bir temizlik İsviçre Bölgenin kalbinde Aitana var ve bir topukla Fransızca atışını uçuruyor. İlk dokundu ve cehennemleri kendi duvarlarının altına gömmeye hizmet etti, bu da açıktan sonra çok az şey buldu Pina Cludiabin denemeden sonra, 28 yıl sonra İspanya'yı yarı finallere yerleştiren önden.

Telde olan birkaç dakika boyunca hayal kırıklığına uğramış İspanyolca. Bir rakibi nasıl vuracağımı bulamadım. Askeri hayatta kalma disiplini. İsviçre, sahada ve stantlarda, Sab'ın tek fırsatının İspanyollara direnmek ve umutsuzluğa sahip olmak olduğunu, oynamak. Montse Tom ekibi Wankdorf'ta üretilen efervesans ile enfekte olduğu için beklenenden daha fazlasına sahiptiler. Endişeli, hızlandırılmış, tanınmayan.

Espaa Baln'a sahipti, ancak turnuvada ilk kez oyunu yönetmedi. Ve bu huzursuz. Prangalar WLTI Alexia'yı, kıvılcımsız bir Aitana hakkında mükemmel gözetim ve imkansızlığı koydu. Patri Guijarro Duraklatmak için, denemeseler bile İsviçreyi geliştirdiler Toplu tatma İlk çıkışınızda.

Şans, SA. Pia Sundhageİspanyol tarafında değildi. Riskin yaptığı ceza Mariona 7. dakikada, onu gönderen Arsenal oyuncusu çubuğa çok ayarlandı. Bu Varapalo Dechici, İspanya'ya daha fazla, bu da onu Arreons'a değiştirmeye çalışıyor. Baskısı Esthermerkezler gelmedi ve tek tehlike hissi Cludia Pina tarafından üretildi. Kapıdaki iki atış Peg Bara'nın sonundan geldiler.

Net yansıması endişe Gören sarı olanıydı Laia Aleixandri Alanın merkezinde, onu yarı finallerden çıkarır. Önceki aşamada mükemmel bir orkestra olan bir ekibi koordine etmenin bir yolu yoktu. Ama Bern'de, 30 dakika içinde bir crner almamıştı, Kıyılarda vrtigo üretilemiyorİsviçre'nin bıraktığı tek koridor. AS, Irene Paredes, direkteki bir saplamayı geri kalan kenarına çarptı. Ben ev sahibi cümle için kürek ve kürek oynama oynayacaktı.

60'larda aktivasyon

Planını dinlenmede hassaslaştırmak için İspanyolca'ya ihtiyacı vardı, ama ilke çok benziyordu. Pina'yı denedim, bacağını koyma korkusu olmayan tek kişi, ama bir şeyler gerekiyor. Bölgeye biraz rahatlıkla yaklaştılar, ancak başarılı olmadan.

Yine bir crner haçındaki çubuk, Patri Guijarro başlığı Puanı açın. Üstelik İsviçre patladı, şimdi İspanyol savunmasının arkasındaki eksileri. Sonra Cata Coll ortaya çıktı durumu karmaşıklaştıran herhangi bir korkuyu önlemek için. 60. dakikada Montse, on birde sahip olduğu en iyi silahla devrim yapmaya karar verildi: Castillo'nun Athenea dengesizliği. İtalya'ya göründüm ve şu anda tekrar önemli yaptım. Bu sefer yardım etti Aitana Dizelmiş gibi, dakikalarla büyüdü. Bir katmanın dürtüsüne rağmen NatiCludia pina herhangi bir seçenekle biter. Ve sonuç daha büyük olabilir çünkü Beney Athenea'yı yıkmak Bölgede ve İtalyan kolejinde penaltı noktasını tereddüt etmeyin.

Sahada Mariona olmadan, topu alan Alexia'dı. Bu onun gecesi değildi ve oyunlardaki kararın anısını aklından silmesine rağmen, Peng sanırım tekrar atış. Yerine geçirildiğinde alınan alkışla telafi edilen bir acı anı Luca Garca. Herkesin hayali hala hayatta.

İspanyolca yarı finalde olmak ve unvan için savaşmak. Bu arada olan her şey, durdurulamaz görünen bir seçimin hikayesini Maroon olan bir ancdote olmak. Saf dahi ve ayrıca.